Jaunais Dacia JOGGER

DACIA JOGGER - jauns ģimenes SUV. Dacia Jogger priekšpuses profilu veido plašs, tikai Dacia zīmolam raksturīgs režģis, masīvi auto spārni un skulpturāls, horizontāls pārsegs. Tā vienā plaknē esošie riteņi un aizmugurē novietotais spoilers rada dinamisku sajūtu. Vertikālie aizmugurējie lukturi vizuāli palielina bagāžnieka durvju platumu. To krītošā līnija uzsver aizmugures spārnu zonas, tādējādi izceļot riteņus. Pateicoties jumta sliedēm, masīvajām riteņu arkām un augstajam klīrensam (200 mm bez kravas), Dacia Jogger ir piemērots auto, lai dotos izbraucienos brīvā dabā. Efektīvi un ekonomiski motori.Ceļojiet ar prieku! Jaunākās paaudzes braukšanas palīgsistēmas garantē drošību un stabilus manevrus.

Jaunajā JOGGER mēs visu esam pārdomājuši! Dacia Jogger modelis, kura garums ir 4,55 m un kuram ir plaša 2,9 m garenbāze, ir ietilpīgākais modelis tirgū. Otrās un trešās rindas sēdekļi ir veidoti tā, lai nodrošinātu komfortu, ņemot vērā to, ka tiem ir tāds pats sēdekļa augstums kā priekšā (758 mm) un ir daudz vietas kājām un ceļgaliem. Pateicoties otrās rindas sēdekļu noliekšanas mehānismam, piekļuve Dacia Jogger trešās rindas sēdekļiem ir labākā no iespējamajām – 855 mm brīvo griestu augstums un 127 mm ceļgala rādiuss trešajā rindā, lai tur ērti varētu justies divi pieaugušie, ir vieni no labākajiem rādītājiem septiņvietīgo automobiļu tirgū.Līdz 7 sēdvietām, bagāžas nodalījuma ietilpība no 607 līdz 1819 litriem, 56 salona konfigurācijas. Salona aizmugurē bērni var pielāgot telpu atbilstoši savām vēlmēm, kā arī izmantot saliekamos galdiņus.

Dacia Media Control – tehnoloģija, kas vienmēr ir rokas stiepiena attālumā! Kontrolējiet audio sistēmu tieši no stūres vai izmantojiet radio saskarni tālruņa ekrānā. Ar šī risinājuma palīdzību ir viegli izmantot arī navigāciju un ceļot bez liekiem pārsteigumiem. Android Auto™ un Apple Carplay™. Pievienojiet viedtālruni ar Bluetooth®, lai izmantotu savas iecienītākās lietotnes tieši Jaunā JOGGER 8 collu centrālajā ekrāna. Dacia Jogger modelī, atkarībā no tirgus, tiek piedāvātas papildu funkcijas. Pieejamās papildu funkcijas ir apsildāmi priekšējie sēdekļi, automātiskais gaisa kondicionētājs ar digitālo displeju, brīvroku atslēgu karte ar bagāžas nodalījuma attālinātas atslēgšanas un apgaismojuma ieslēgšanas funkciju, lai palīdzētu atrast jūsu Dacia Jogger arī naktī. Kā arī automātiskie logu tīrītāji, elektriskā stāvbremze, atpakaļskata kamera, aklās zonas palīgsistēma, kā arī priekšējā/aizmugurējā palīgsistēma automobiļa novietošanai stāvvietā.

 

 

Atpakaļ uz sarakstu
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datu plūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumu
Lietojot šo Mājas lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. izlasīt vairāk