Opel iepazīstina ar modernizēto Grandland

Opel iepazīstinājis ar krosovera Grandland modernizēto modeli, kas tirgū nonāks šoruden!

2017.gadā ieviestais Grandland piedzīvojis modernizāciju, kuras gaitā ieguvis priekšpuses noformējumu krosoveru Crossland un Mokka stilā. Tā pamatā ir jaunais korporatīvais dizaina virziens Opel Vizor, kas zīmīgs ar šauriem lukturiem, kas vizuāli tiek apvienoti ar radiatora resti. Lukturiem tagad izmanto moderno IntelliLux LED Pixel Licht tehnoloģiju ar 84 elementiem.

Modernizētā Grandland salonā tagad Pure Panel, kas sastāv no diviem displejiem: virtuālā instrumentu paneļa un informācijas un izklaides kompleksa skārienekrāna displeja. Pirmo reizi Opel modeļu vēsturē iekļauta nakts redzamības sistēma, kas tumsā līdz 100 metru attālumā spēj atpazīt gājējus un dzīvniekus. Vadītājam ir pieejami arī tādi elektroniskie palīgi kā brīdinājums par iespējamo sadursmi, adaptīvā kruīza kontrole, 360 grādu apkārtskata kameras, aklās zonas monitorings, joslas uzturētājs, vadītāja noguruma pakāpes kontrolētājs un inteliģenta kruīza kontrole.

Krosovera tehniskie dati vēl nav atklāti. Opel vien atzīmē, ka pārveidotais Grandland tiks piedāvāts ar vairākām hibrīdiekārtām. Pēc neoficiāliem datiem, modelim būs divas šādas versijas: ar priekšējo un visu riteņu piedziņu un kopējo jaudu aptuveni 300 zirgspēku.

Atpakaļ uz sarakstu
Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datu plūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumu
Lietojot šo Mājas lapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. izlasīt vairāk